Te-ai simțit vreodată în cădere liberă? Fără nimeni care să te prindă… Să primești, fără niciun detaliu, o invitație care te aruncă într-o poveste ca-n filme. Și brusc să-ți curgă prin vene adrenalina, suspansul. La fiecare pas, crește confuzia. Se nasc curiozități. Întrebări pe care nu ți le-ai pus vreodată capătă răspunsuri. Iar tu ești nevoit să faci o alegere. Pentru toată viața. Cât de departe ai merge?

Ariana. O profundă poveste de dragoste și de regăsire...

Comenzile efectuate între 5 și 23 decembrie
includ surpriză din partea autorului. 

Octavian Fînaru privind valurile Oceanului Pacific, unul dintre simbolurile poveștii Arianei

Cuvintele lui Octavian despre Ariana

Cate putin din toate cele enumerate si multe altele. A fost una dintre cele mai frumoase aventuri pe care le-am trait de cand sunt scriitor. O poveste care m-a maturizat pagina dupa pagina. Adesea, in viata, cu cele mai mici si aparent-nesemnificative momente, traim emotii intense prin care, intr-un fel sau altul, ne scriem destinul imediat-apropiat. Ce se intampla cand decizi sa pui pauza la viata, pentru un timp? Cand iti iei o fereastra sa vezi cine esti cu adevarat, ce traiesti de fapt, cat de mult iti place si descoperi ce-ai vrea nou? Unii nu traiesc niciodata ce traieste Ariana in paginile ei. Ce gasim acolo? Momente din viata unui om normal pus intr-o situatie anormala. Plus filosofii de viata in care ne regasim cu totii – menite sa trezeasca un impuls in cititor, sa-si aminteaca, inca o data, cat de important este. 

Asa cum am povestit in In inima scenaristului, un personaj poate trai intr-o singura poveste. Dar daca-ti doresti pentru tine sa incepi lectura cu acest gand, nimic nu este gresit sau nepotrivit. Povestile au obiceiul sa se intrepatrunda cand… simt sa o faca. 🙂 

Nu putem trai extaz daca nu cunoastem intai agonia. La fel ca-n zi, ca-n noapte. Lumina este absenta intunericului sau intunericul este absenta luminii? Povestea Arianei aduce subtil constientizarea faptului ca iubirea vine cu de toate – bucuriile sunt de trait intens, iar tristetile pot fi folosite pentru binele viitor. Si o iubire rezistenta la foc nu presupune ca focul nu va veni niciodata. Ci, atunci cand va veni, ii poti supravietui! 

Comenzile efectuate între 5 și 23 decembrie
includ surpriză din partea autorului. 

Una dintre cele mai captivante povesti pe care le-am citit. Pagina cu pagina, abia asteptam sa descopar ce urmeaza. M-am regasit in multe momente si s-a nascut o pornire in mine sa... fac ceva ce asteptam de mult!

Ecaterina P.

Am citit pe nerăsuflate, ca in copilărie când evadam cu totul in lumea poveștilor. Suspans, romanță, răsturnări de situație, puzzle -uri incitante împletite atât de dibaci de Octavian. Pana la ultima pagina, am devorat si savurat fiecare cuvânt.

Diana Ghiță

O poveste plină de suspans, care îți stârnește curiozitatea și îți incită sufletul la aventură!

Roxana Iancu

Multe, multe și mari felicitări pentru carte! Am citit-o pe nerăsuflate! A știut să prezinte un aparent clișeu într-un mod în care te face să cauți înăuntrul tău, să rezonezi cu emoțiile din carte.. Foarte frumos scris și spus, lucruri oarecum banale spuse într-un fel plastic, care scoate expresiile din banal și le dă greutate, de parcă te face să te gândești la sensul expresiilor în loc să le lași să treacă pe lângă tine din cauza familiarității lor. Mi se pare că această carte este despre sentimente, emoții și sinele fiecăruia, iar povestea în sine e "de umplutură", creată doar pentru a capta și menține atenția, pentru a crea un fir propriilor gânduri, pe care ești nevoit să-l urmezi, tocmai pentru că te interesează ce se întâmplă cu personajele..

Lavinia I.

Comenzile efectuate între 5 și 23 decembrie
includ surpriză din partea autorului. 

Despre Octavian Fînaru

Octavian Fînaru a publicat prima carte la varsta de 18 ani. Curios sa creeze povesti fascinante pentru cititorii lui, s-a specializat in inteligenta emotionala, terapie si lucrul cu oamenii, descoperind – nu doar pentru personajele din carte, ci pentru el insusi – cum poate sa-ti fie mai bine in cuplu, in relatiile cu oamenii si in cariera. A scris 5 carti si a devenit bestseller in Statele Unite, creand povesti si programe pentru sanatatea emotionala si forta de a porni spre implinirea visului tau. 

A publicat:

 • Grigore
 • In inima scenaristului
 • A (o scrisoare de dragoste de 200 de pagini) 
 • Cartea care iti da curaj
 • Ariana 

 

Serii si seriale pe Canalul de Youtube:

 • Jurnalul “Viata ca Scriitor” 
 • Curs Gratuit “Relatiile cu Oamenii”
 • Serialul Adevarat “Eu”

 

Este fondatorul si trainer al Academiei de Inteligenta Emotionala, dezvoltand scoli si programe precum

 • Scoala de Scriere Creativa
 • Scoala de Traire Intensa
 • Scoala Vietii – pe bune

Ariana este pentru tine dacă

Comenzile efectuate între 5 și 23 decembrie
includ surpriză din partea autorului.