PROGRAM GRATUIT OFERIT DE
OCTAVIAN FÎNARU

5 pași prin care e musai să-i faci pentru relația de cuplu pe care ți-o dorești

Primi pași pe care poți să-i faci pentru tine, ca să-ți fie mai bine în relația cu partenerul

Ce se întâmplă cu noi, în relația de cuplu?

Această călătorie pe care am structurat-o în 5 etape te vor ajuta să înțelegi și să observi motivele din interiorul tău și cele ale partenerului care, neînțelese fiind, declanșează reacțiile și comportamente în relația de cuplu.

Îți arăt care sunt acele lucruri care depinde de tine și care influențează în mod direct calitatea relației de cuplu sau lipsa acesteia. 

Octavian Fînaru

1
Ani de
Experiență

Ce primești în mini-călătoria pe care ți-am pregătit-o?

Ești gata să începi?

5 lecții gratuite în format Video prin care te ghidez pas cu pas ca să descoperi ce e în interiorul tău și ce poți face ca să vă fie mai bine în cuplu
1
Îți arăt metode pe care le poți aplica rapid ca să obții ceea ce-ți dorești de la partener, cum să-ți exprimi dorințele ca el să le înțeleagă și să acționeze pentru tine
2
Discutăm despre cum te raportezi tu în relația cu partenerul, care e energia cu care mergi spre el și cum o percepe el.
3
Înțelegi ceea ce-ți dorești cu adevărat de la relația de cuplu și de le partener, dar care îți lipsește acum. Descoperi direcția în care vrei să te îndrepți și ce resurse ai nevoie ca să ajungi acolo
4
La finalul călătoriei, primești o meditație ghidată prin cureți trecutul, te eliberezi de toxicitate și te reconectezi la sinele tău
5

Ce se întâmplă cu tine după cele 5 etape?

Identifici

ooo

motivele reale pentru care nu te simți bine în relația de cuplu

Identifici

ooo

motivele reale pentru care nu te simți bine în relația de cuplu

Ia azi o decizie asumată ca să-ți fie mai bine în relație!

Iar dacă acum nu ești într-o relație, acest material te va ajuta să înțelegi perfect ce-ți dorești de la viitoarea ta relație. 

PROGRAM GRATUIT OFERIT DE
OCTAVIAN FÎNARU

Eu sunt
Octavian Fînaru

Timp de 10 ani am studiat ca un nebun relația de cuplu.
Totul a pornit de la povestea mea cu A.

A era muza mea, era femeia alături de care urma să trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste.

Voiam o poveste ca-n filme, dar trăiam în realitate… Simțeam suferință și stres, în loc de iubire și bucurii.

Eram personajul principal al unei relații de cuplu sfâșiată în mii de bucățele, iar tot ceea ce știam eu până atunci despre femei și iubire părea o cu totul altă lume.

După atâta suferință,

i-am scris o scrisoare de dragoste de 200 de pagini,

am publicat o carte doar cu scrisoarea pentru ea, apoi am pornit într-o căutare nebună…

Hotărât să răscolesc planeta dacă e nevoie, pentru că era limpede – erau atâtea lucruri pe care nu le știam… Voiam și eu o femeie pe care să o iubesc și care să mă iubească, să ne simțim bine unul lângă celălalt. 

Dorința mea era uriașă, asta mi-a dat putere să acționez, să fac din dorința mea o misiune de a desface toate substraturile relației de cuplu. 

Am urmat cursuri, formări în coaching relațional, terapie în relația de cuplu, iar după 10 ani de studiu intens, de descoperiri și experiențe, m-am trezit că relația la care visam cu atâta ardoare poate fi manifestată doar de mine. 

De la relații în care nu mă regăseam, nu știam să spun ce-mi doresc sau ce mă deranjează, am ajuns la relația pe care am visat-o cu atâta disperare. 

Acum trăiesc o poveste de dragoste alături de femeia visurilor mele, în care mă simt iubit și apreciat, înțeles și sprijinit – o relație în care mă bucur să ofer iubire, o relație în care mă simt cu adevărat alături de femeia vieții mele, cu care am pornit la drum să întemeiem o familie, să ne construim viitorul și viața – așa cum ne dorim.

 

1
Ani de
Experiență

Tot ce am învățat în ultimii 10 ani
este o lume nouă.

Și vreau să te ghidez și pe tine în această lume, să înțelegi cele mai profunde mistere ale relației de cuplu, ale sinelui în relația cu partenerul, astfel încât să faci și tu pași concreți în direcția pe care ți-o dorești. 

Să ajungi să te reconectezi cu partenerul tău și să vă implicați amândoi în binele relației voastre. 

Iar dacă ești încă un căutător al iubirii, vreau să te ajut să înțelegi ce e important pentru tine și cum poți să atragi partenerul și relația pe care ți-o dorești cu adevărat. 

Iar aceste 5 lecții gratuite sunt primii pași pe care poți să-i faci chiar acum pentru tine, ca să-ți fie și ție mai bine!

1 +
cupluri cu care am lucrat în terapie
1 +
ședințe individuale de terapie
1
EPISOADE PE CARE LE PRIMEȘTI IMEDIAT
1 %
SPRIJIN ÎN PERIOADA TERAPEUTICĂ

Rezultatele celor care au lucrat cu mine

Acum ceva vreme, ei au fost unde ești tu acum.
Tavi este un om al misterelor și al surprizelor, are imaginație nelimitată, este autentic și profesionist în tot ce face, este implicat și detașat în același timp, este un om care te inspiră.
Marius D
Web developer
Tavi, e omul care te impactează pe viață! Experiențele trăite în timpul cursului sunt emoționale, viscerale, mentale, all in one. Nu vei mai fi la fel, am trăit cea mai tare experiență de până acum, nu dau detalii, nu am voie! :)) Vă las pe voi să descoperiți!
Alina A.
avocat
Cel mai mult m-a ajutat sa scap de vinovatie si sunt recunoscatoare tuturor celor din carte pentru asta. Multumesc, Tavi. Stateam cu ea pe umeri de prea mult timp...
Diana T.
Manager
Cine ar fi crezut ca si frica e buna la ceva?! Hahahahaaaa, parca m-a injectat cu adrenalina. Simt ca acum am tot ce-mi trebuie să-mi fie bine cu soția mea!
Alin C.
Asigurator
Niciodata n-a intrat nimeni atat de profund in interiorul meu - cuvintele lui Tavi din ultima parte a cursului m-au rascolit cu totul. Zici ca am baut 10 cafele si sunt gata sa urc muntii!
Adela E.
profesor
E de departe cel mai bun trainer din Romania. Ma pune pe ganduri, ma inspira si imi da curaj. Felicitari!
Ovidiu A.
administrator
Tavi, mi-ai adus liniște în casa dupa ani de zile de cand uitasem cum e. De la agonie la armonie - ceva ce nu credeam ca mai pot trai dupa 13 ani si jumatate de casnicie
Dana T.
lucrator comercial

Primește lecțiile
gratuite acum!

(Visited 1.549 times, 1 visits today)

Subscribe tomy newsletter!

Subscribe and get my best self-development package for free in 30 days.