Cum mi-a fost după ce am scris o carte despre suferința mea în dragoste?

𝗠-𝗮 𝗮𝗷𝘂𝘁𝗮𝘁 𝘀𝗮𝘂 𝗺-𝗮 𝗶𝗻𝗰𝘂𝗿𝗰𝗮𝘁 𝗰-𝗮𝗺 𝘀𝗰𝗿𝗶𝘀 𝗼 𝗰𝗮𝗿𝘁𝗲 𝗱𝗲𝘀𝗽𝗿𝗲 𝘀𝘂𝗳𝗲𝗿𝗶𝗻𝘁̦𝗮 𝗺𝗲𝗮 𝗶𝗻 𝗱𝗿𝗮𝗴𝗼𝘀𝘁𝗲? 📖
 
Dacă vine la tine un angajat să-ți predea business… n-ai cum să îl crezi.
Sau cineva care nu are copii să-ți spună de parenting.
O fi cel mai frumos suflet din lume. Dar eziți să-l asculți, nu? 🙂
Îți spun doar din ce-am trăit eu:
 

𝗧𝗼𝗮𝘁𝗮̆ 𝘃𝗶𝗮𝘁̦𝗮 𝗺𝗶-𝗮𝗺 𝗱𝗼𝗿𝗶𝘁 𝗼 𝗿𝗲𝗹𝗮𝘁̦𝗶𝗲 𝗱𝗲 𝗰𝘂𝗽𝗹𝘂.

Îmi amintesc anii de liceu, adolescența, primele povești… îmi amintesc stângăcia mea.
Dorința era atât de mare că devenise aproape obsesie. Fiecare detaliu primea atenția mea nesănătos de înzecită – ce cuvinte folosesc și cum, ce fac și când, propuneri, declarații, întâlniri…
 
Ca și cum ar fi fost nevoie de o regie în toate. N-aveam încredere în simplitate și în naturalețe, oricât de bune erau intențiile și sentimentele mele.
 

𝗔𝗺 𝘁𝗿𝗮̆𝗶𝘁 𝗱𝘂𝗿𝗲𝗿𝗲𝗮-𝗻 𝗿𝗲𝗹𝗮𝘁̦𝗶𝗮 𝗱𝗲 𝗰𝘂𝗽𝗹𝘂.

În mai multe forme decât pot să-mi aduc aminte: când m-am îndrăgostit fără că sentimentele să-mi fie împărtășite, când am intrat într-o relație în care “nu ne auzeam” – sau în care nu aveam o direcție comună și era orice, doar relație nu… Când apărea ceva care mă deranja / mă durea, fără să știu să-i spun ecologic partenerei de cuplu cum e pentru mine, ce-mi doresc… Atâtea momente în care renunțam la mine într-un fel nesănătos, doar să NE fie bine… (fără rezultat)
 
Și suferința după despărțire, trăită de prea multe ori. I-am scris unei femei o scrisoare de dragoste de 200 de pagini după ce a plecat din viața mea. Și am publicat o Carte doar cu scrisoarea pentru ea. 🙂
 

𝗔 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝘁𝗲𝗿𝗮𝗽𝗲𝘂𝘁𝗶𝗰.

La nivel personal, pentru mine ca bărbat, a fost vindecător. Doar că nu a fost suficient – nici pe departe.
Nu voiam doar să trec peste, voiam ca data viitoare să-mi fie bine. Să-mi fie BINE cu adevărat. 😍
 
Așa că am pornit într-o căutare nebună, hotărât să întorc pământul pe dos dacă e nevoie, doar să descopăr ȘTIINȚĂ relației de cuplu, acele secrete – dacă or fi existat – care să mă ajute să iubesc și să fiu iubit, să avem o relație sănătoasă, în care să ne simțim în siguranță și să creștem împreună. Să găsim unul în celalalt sprijin când avem nevoie, dar și omul cu care să împărtășim bucuria.
 

𝗔𝘀𝘁𝗮 𝗮𝗺 𝘀𝘁𝘂𝗱𝗶𝗮𝘁 𝟵 𝗮𝗻𝗶 𝘀̦𝗶 𝗷𝘂𝗺𝗮̆𝘁𝗮𝘁𝗲.

Asta îmi este expertiza. Nu doar că am descoperit toate astea, lucruri care nu ajung la 98% dintre oameni, nu doar că le-am aplicat pe mine, în viața mea, și pe cele 450+ cupluri cu care am lucrat personal în terapie, dar am pus totul într-un Manual video de 39 de episoade – un Serial Premium al Științei Relației de Cuplu.
 

𝗥𝗲𝘃𝗲𝗻𝗶𝗻𝗱 𝗹𝗮 𝗶̂𝗻𝘁𝗿𝗲𝗯𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗿𝗲𝗹𝗲𝘃𝗮𝗻𝘁𝗮̆ 𝗱𝗲 𝗺𝗮𝗶 𝘀𝘂𝘀,

𝗺-𝗮 𝗮𝗷𝘂𝘁𝗮𝘁 𝘀𝗮𝘂 𝗻𝘂 𝗰𝗮̆ 𝗮𝗺 𝘀𝗰𝗿𝗶𝘀 𝗼 𝗖𝗮𝗿𝘁𝗲 𝗱𝗲𝘀𝗽𝗿𝗲 𝗮𝘀𝘁𝗮?

 
Când povestesc oamenilor despre relația mea de cuplu, ei nu pot spune “𝘢𝘢𝘢, 𝘱𝘢𝘪 𝘵𝘶 𝘦𝘴̦𝘵𝘪 𝘯𝘰𝘳𝘰𝘤𝘰𝘴!” sau “𝘵̦𝘪𝘦, 𝘱𝘶𝘳 𝘴̦𝘪 𝘴𝘪𝘮𝘱𝘭𝘶, 𝘵̦𝘪 𝘴-𝘢 𝘪𝘯𝘵𝘢𝘮𝘱𝘭𝘢𝘵”.
Pentru că au probă – sute de pagini scrise din durere – acea perioadă în care nu mi se întâmplase încă.
Oamenii simt că eu, 𝐜𝐞𝐥 𝐝𝐞 𝐚𝐳𝐢, îi înțeleg.
Pentru că, bărbați sau femei, se regăsesc în mine, 𝐜𝐞𝐥 𝐝𝐢𝐧 𝐩𝐚𝐠𝐢𝐧𝐢𝐥𝐞 𝐜𝐚̆𝐫𝐭̦𝐢𝐢.
 
𝐒̦𝐢, 𝐝𝐚 – 𝐈̂𝐬̦𝐢 𝐝𝐨𝐫𝐞𝐬𝐜 𝐫𝐞𝐳𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐩𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐨𝐭 𝐬𝐚̆-𝐥 𝐨𝐟𝐞𝐫.
Relația sănătoasă pe care eu azi o trăiesc. Cartea pe care am scris-o cântărește și adaugă un uriaș capital de încredere și de energie Masterclass-ului meu.
 
Unii reușesc natural să aibă o relație frumoasă. Noi, cei mai mulți, avem nevoie de sprijin. Eu am căutat acest sprijin.
Am investit timp, energie, bani – să descopăr, să vindec, să fiu eu însumi cu relaxare, față în față cu partenera mea de cuplu.
 
Cartea mea a ajuns bestseller, iar în zona terapiei de cuplu este ancora mea principală – îmi amintește de unde am plecat și face Cert pentru cei cu care lucrez că 𝑬𝒓𝒂 𝑵𝒂𝒔̦𝒑𝒂, iar acum 𝑬𝒔𝒕𝒆 𝑩𝒊𝒏𝒆. Deci este posibil! 😀
 
❤️👉🏻O carte este, înainte de toate, o descătușare terapeutică. Și fie că e vorba de sănătate, de bani, de relații, avem nevoie de o așa eliberare.
 
❤️👉🏻O carte este mijlocul prin care te conectezi natural cu oamenii – le arați cine ești, ce faci, pentru ce faci… și să legi relații autentice cu ei, fie că iți vor fi clienți, colaboratori sau prieteni.
❤️👉🏻O carte este mijlocul prin care poți să ieși din bula în care ți-e suficient de OK, dar vrei să treci peste bariere și frici, să iți fie EXTRAORDINAR de bine în direcția în care vrei să te îndrepți… Și te impui natural ca Lider de piață în Nișa ta 🙂

Eu sunt Tavi. Scriitor, mentor și terapeut.

Sunt într-o misiune în care ajut oamenii să treacă prin acest proces: nu doar să scrie o carte, ci să treacă prin vindecarea emoțională, descătușarea propriilor forțe interioare și afirmarea – în drumul spre obiectivele lor.
 
Este o călătorie palpitantă și emoționantă, ca și cum ai fi un personaj de film. Dacă vrei să vorbim despre asta sau să-mi împărtășești ce ți-a transmis povestea mea, lasă-mi un mesaj, povestim cu drag!

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată.

    Ai primit scrisoarea pe email!