DESCHIDEREA PORȚILOR

11 NOV - 11:11 - Live, online

*îți voi trimite detaliile pentru participarea gratuită la lansare, cadoul cu ocazia lansării și materiale exclusive pentru însănătoșirea relației tale de cuplu

În relația de cuplu, totul se rezumă la ce e ÎNTRE NOI!

Ce e între noi?

Ce simțim între noi?

Ce ne deranjează între noi?

Ce putem spune între noi?

Ce frici sunt între noi?

Ce emoții, ce trăiri, ce convingeri?

Ce atitudini, comportamente și reacții sunt între noi?

ÎNTRE NOI - Programul în care înveți cum să-ți fie bine în relația de cuplu

Program Premium cu 39 de capitole despre tot ce e între voi

Dedicat celor singuri și celor în relație, celor fericiți și celor în prag de divorț, care-și doresc să le fie MAI BINE și să învețe cum să construiască și să întrețină o relație de cuplu sănătoasă.

Disponibil în 3 variante – Ajungi să trăiești relația de cuplu pe care ți-o dorești!

*îți voi trimite detaliile pentru participarea gratuită la lansare, cadoul cu ocazia lansării și materiale exclusive pentru însănătoșirea relației tale de cuplu

De ce e mai greu ca niciodată să-ți fie bine în relația de cuplu?

Relația de cuplu este, poate, cel mai arzator subiect din viețile oamenilor. 

O nevoie și o dorinta aproape universală pentru fiecare dintre noi, indiferent de educație, cultură, categorie socială.

Sub 1% dintre oameni susțin că nu-și doresc o relație de cuplu. De fapt, nu-și doresc să sufere, să iubească cu teamă, să simtă dorul unei despărțiri sau durerea unui abandon emoțional. 

Experiențele ne învață că relația de cuplu este un carusel de emoții alimentat de două persoane. 

Dar, nicăieri nu învățăm ce este de fapt relația de cuplu.

 

 

Cum să ai o relație de cuplu sănătoasă
printr-o metodă avansată de lucru interior

Ne iubim sincer, dar ne e greu să trăim în relație

Citim povești de dragoste, căutăm răspunsuri în dezvoltarea personală, tragem concluzii pe baza experiențelor noastre și a celor din jur ca să ajungem la o concluzie…

O concluzie pe care niciodată nu o vom găsi. Nu pentru că nu există. Pentru că nu o căutăm unde trebuie. 

Relația de cuplu este ÎNTRE NOI! 

Nu în cărți, nu la experți, nu la prieteni… 

Ca să-ți fie mai bine în relația de cuplu sau să ca să începi o relație de cuplu, toate instrumentele le găsești în tine! 

Nu am fost învățați să înțelegem relația de cuplu!

Învățăm în școală matematică, fizică, gramatică… dar niciun curs, niciun profesor, nici părinții noștri nu ne învață cum să ne fie bine în relație

Cum să fim importanți în viața noastră, cum să îngrijim relația cu partenerul și să o transformăm în RESURSA care ne dă energie, nu în CONSUMATORUL de energie. 

Ce se întâmplă ÎNTRE NOI ne afectează în mod direct toate celelalte aspecte ale vieții (cariera, sănătatea, finanțele, provocările de zi cu zi).

Pentru a construi o relație sănătoasă cu partenerul, trebuie să învățăm ce e ÎNTRE NOI!

*îți voi trimite detaliile pentru participarea gratuită la lansare, cadoul cu ocazia lansării și materiale exclusive pentru însănătoșirea relației tale de cuplu

Viața ne-a învățat să fim

raționali.

Relația de cuplu ne învață să fim

emoționali.

raționali.

emoționali.

Da, noi la școală, liceu sau facultate am învățat doar partea rațională. 

Am învățat să gândim logic, am învățat cauze și efecte, am învățat că totul este știință și că trebuie să răspundem rațional la ceea ce se întâmplă în jurul nostru. 

Dar, nimeni nu ne-a spus că emoțiile nu înseamnă rațiune, înseamnă simțire. 

Am fost învățați să trăim prin rațiune și să ascundem emoțiile, să nu spunem ce simțim și să acționăm fără să ținem cont de ce se întâmplă cu adevărat în noi. 

Programul <ÎNTRE NOI> combină 

Rațiunea și Simțirea. 

Îți arăt tot ce stă între rațiune și emoție în relația de cuplu și îți ofer instrumente concrete ca să înțelegi și să simți tot ce se întâmplă între tine și partener.

 

Am citi sute de cărți de dezvoltare personală și relaționare, am urmat programe de formare, cursuri și seminarii timp de 10 ani, am discutat cu unii dintre cei mai mari pionieri în terapia relațională…

Dar nimic nu te învață ce e relația de cuplu, emoția și rațiunea mai bine ca

experiența

Programul ÎNTRE NOI este Experiență, nu teorie și exerciții.

Am folosit darul meu ca scriitor pentru explicațiile teoretice, logice, simple, ca de la om la om, nu prin cuvinte mari sau ca-n cărți… 

pentru ca tu să înțelegi rațional și emoțional relația de cuplu. 

Îți vorbesc despre situații din viața reală, situații pe care și tu le-ai trăit în relația ta și de care te lovești în fiecare zi. 

Apoi îți ofer și o parte practică, pentru că viața doar cu teorie este doar pe hârtie, nu și în realitate. 

Trecem împreuna prin exerciții de introspecție, de asumare, de descoperire a nevoilor tale reale în relație,

plus tehnici și mecanisme de funcționare în cuplu, să reușești să simți schimbarea în viața ta. 

Mai bine în relația de cuplu
înseamnă mai bine ÎNTRE NOI!

Un program transformațional care începe cu TINE!

*îți voi trimite detaliile pentru participarea gratuită la lansare, cadoul cu ocazia lansării și materiale exclusive pentru însănătoșirea relației tale de cuplu

Ce este diferit la acest curs, față de oricare altul?

Nu-ți vorbesc din cărți, filme sau din experiențele altora. Am trăit totul în relația de cuplu, iar căutarea mea nebună care a început acum 10 ani mi-a dat toate instrumentele ca să înțeleg relația de cuplu și să-ți ofer și ție claritate și resurse ca să-ți fie mai bine

Nu-ți dau teorie și informații vagi, ca apoi să te las să faci singur toată munca. Mi-ai dat timpul, banii, energia și încrederea ta. E responsabilitatea mea să te ghidez spre rezultatul pe care ți-l dorești.

Îți explic toate dedesubturile și substraturile relației de cuplu. Îți arăt mecanismele, tehnicile și metodele prin care poți face acțiuni concrete ca să-ți fie limpede tot ce se întâmplă cu tine, cu partenerul și tot ce este ÎNTRE VOI

Lucrăm emoțional și terapeutic ca să redefinim modul în care trăiești, percepi, counici și (re)acționezi în relația ta cu partenerul

Ai nevoie doar de hotărâre
și de dorința de a-ți fie mai bine!

Eu îmi fac partea și îți ofer TOT!

Tu trebuie să oferi timp și energie, să faci exercițiile, să testezi totul pe pielea ta și în viața ta. Și poate cel mai important: SĂ-ȚI DOREȘTI SĂ ACȚIONEZI PENTRU RELAȚIA TA!

*îți voi trimite detaliile pentru participarea gratuită la lansare, cadoul cu ocazia lansării și materiale exclusive pentru însănătoșirea relației tale de cuplu

Invitația care îți transformă relația de cuplu!

Ce se întâmplă în cele 39 de episoade?

CAPITOLUL I - RAȚIUNEA

Startul acestei călătorii presupune o declarație fermă pentru tine că relația de cuplu este un subiect important, pentru care ești dispus să investești timp, bani și energie – ca să-ți fie ȚIE MAI BINE!

Înțelegi perfect la ce să te aștepți și la ce nu de la acest curs. 

Nu vorbim despre lucruri pe care le vezi în cărți, filme sau pe care nu vei reuși niciodată să le aplici natural. 

ÎNTRE NOI este o călătorie transformațională care va schimba din temelii modul în care percepi relația cu partenerul. 

Vorbim despre relația de cuplu așa cum este ea – cum o percepem, dar și cum este de fapt.

Descoperi unde te afli acum în relația ta și unde îți dorești să ajungi. Aici îți faci prima idee despre pașii pe care îi ai de făcut ca să ajungi la rezultatul pe care ți-l dorești.

 

Ca să-ți construiești relația de cuplu pe care ți-o dorești, este important să vezi cu ochii tăi unde te afli acum, să-ți răspunzi sincer la un set de întrebări și să devii 100% conștient(ă) de ceea ce-ți dorești, lucru la care e din ce în ce mai greu să răspundem. 

Vei afla cine este în permanență între tine și partenerul tău de cuplu. Elementul pe care nu vrei și nu ai cum să-l îndepărtezi dintre voi și cum îl poți folosi în favoarea voastra.

Pentru că ne aventurăm într-o călătorie de câteva ore sau chiar zile, îți voi spune încă de la început ce ai nevoie să știi și să faci pentru a ajunge la relația de cuplu pe care ți-o dorești. 

Eu îmi fac partea mea, dar e important și tu să-ți faci partea ta ca să obții rezultatul cu care pornești la drum alături de mine. 

Ca să afli concret ce poți face pentru relația ta de cuplu, este important să înțelegi cum funcționăm ca oameni. 

Atât tu, cât și partenerul tău urmați un mecanism propriu de funcționare care, dacă nu îl cunoști, orice discuție, interacțiune, nevoie sau dorință devine din ce în ce mai greu de realizat. 

CAPITOLUL II - EMOȚIA

Fiecare dintre noi avem un mecanism propriu de funționare. 

Un mecanism care cuprinde 4 elemente cheie și, odată ce-l înțelegem, putem să-l modelăm și influențăm ca să obținem ceea ce ne dorim de la relația de cuplu.

Auzim de mici fraze precum “să n-ai emoții”, “să scapi de emoții”, ”controlează-ți emoțiile” ca și cum ar fi niște elemente dăunătoare. 

În această etapă înțelegi ce sunt emoțiile de fapt, care sunt ele (vei învăța să le numești, să le recunoști și să le simți) și cum să le folosești în favoarea ta. 

Ca să ne fie mai bine în relația de cuplu, E MUSAI SĂ SIMȚIM EMOȚIILE!

Tot ceea ce am învățat de la părinți, din școală, din filme sau de la cuplurile din jurul nostru ne-au format o serie de convingeri în baza cărora acționăm. 

Unele sunt curate, necesare, adevărate, altele sunt false și dăunătoare. Pentru a merge mai departe, este important să facem o curățare în ceea ce credem despre femei, despre bărbați, despre relații în general. 

Doar deparazitând sistemul de convingeri putem să facem lucruri concrete ca să ne fie mai bine în relația de cuplu.

CAPITOLUL III - ACȚIUNEA

Avem impresia că lucrurile care s-au petrecut acum sute de ani, acum zeci de ani sau chiar acum câțiva ani nu mai au nicio legătură cu noi și ce trăim astăzi.

Realitatea este că trăim într-o bulă de care nu suntem conștienți, iar întorcându-ne la rădăcina de la care a pornit totul, este singura cale prin care poți înțelege diferența între bulă și adevăr, între ceea ce crezi despre relația de cuplu și ceea ce este cu adevărat.

Marii psihologi ai lumii îi numesc Cavaleri ai Apocalipsei în relația de cuplu. Ei sunt responsabili pentru divorțul emoțional sau în acte, pentru reacțiile de critică, judecată, mâhnire. 

Vei înțelege exact cine sunt, cum se manifestă și cum să-i identifici în relația ta. Apoi, îți ofer ”antidoturile” și îți arăt concret ce poți face ca să-i înlături, să nu-ți mai afecteze viața și relația. 

Antidoturile sunt pe cât de ușoare, pe atât de străine. Suntem educați și antrenați să trăim într-un anumit stil de viață, cu seturi de comportamente, reacții și convingeri.

Îți ofer antidoturile la cei 5 Cavaleri și îți arăt cum să le faci cât mai natural, fără efort, fără să simți că doar ”respecți” niște lecții. Va fi un sincron perfect între ceea ce simți și ceea ce faci. 

Toate cele 13 lecții de până acum au pregatit o pătură emoțională în interiorul tău și te-au adus în punctul propice în care poți primi ceea ce urmează. 

Ai o singură șansă ca aceste cuvinte să ajungă la tine, dar trebuie să treci prin celelalte lecții consecutiv. Dacă sari direct la această lecție, nu va avea efectul dorit. 

Am încredere în tine că, din moment ce ai cumpărat cursul, îți dorești să-ți fie bine, iar eu nu pot fi cel care să te împiedice să alegi pentru tine.

Din dorința de a ne fi bine, începem să controlăm lucrurile în relația de cuplu până ajungem la un control obositor, care ne arată că de fapt nu reușim să controlăm nimic. 

Nevoia de a fi fericiți, de a ne simți iubiți și apreciați ne conduce spre acest control. Totul pornește din frica de a nu pierde ce avem din teama de a nu suferi. 

Controlul este toxic și te îndepărtează de fericire. Îți arăt ce poți cu adevărat să controlezi în relația de cuplu ca să fie sănătoasă, ecologică și împlinită.

CAPITOLUL IV - LUCRUL

Există 6 intimități pe care nu le vei auzi în niciun curs și nu le vei citi în nicio carte. Ele sunt traducerea “umană” a ceea ce găsești ca teorie universală în lume. 

Când vine vorba de relația de cuplu, aleg să vorbesc ca de la om la om: ce putem să facem concret să ne fie mai bine, pe ce planuri, ce pierdem din vedere și ce e necesar să ingrijim. Iar acest lucru diferă de la om la om. 

Cele 6 intimități sunt canalele care au nevoie de atenția noastră pentru a menține sănătoasă relația de cuplu, într-un context favorabil stării de bine pentru ambii parteneri.

Toată lumea e specialist în comunicare! “Nu știi să comunici”, “Păi n-ai comunicat cum trebuie”. ”Tu nu știi să vorbești pe limba omului”

În comunicare sunt tot felul de “experți”, care îți spun fă aia și fă aia.  E important să comunicăm în cuplu, dar ce? Și, mai ales, cum? 

Pentru că nimeni nu ne-a dat rețeta, ni s-a spus doar s-o facem. Rețeta o găsești în acest curs, așa cum am reușit s-o pun în cuvinte, adaptat pentru fiecare dintre noi. Vei vedea cât de ușor este să “comunicăm” atunci când suntem adevărați în comunicare.

Scântei sunt grămadă, atât pe cer, cât și în noi. Unele ne ajuta să ne apropiem, altele ne îndepărtează. 

În această lecție, am sintetizat teoretic și am construit exerciții ca tu să identifici 5 scântei care te apropie de partener și 5 scântei care destrăma relația voastră.

Înțelegi cum le poți folosi pe toate în favoarea voastra. Sunt ca o artă adițională, iar când vei trece peste această lecție, vei fi unul dintre cei sub 5% oameni care știu acest subiect.

Având în vedere toate aceste scântei, cum putem să comunicăm autentic și să ne vină natural să o facem? 

Cum afli limbajul tău de comunicare și cum îl descoperi pe cel al partenerului ca să înțelegi modul în care comunicați în relație? 

Cum reușești identifici ce simți și ce ai nevoie, și cum poți să transmiți asta partenerului tău? Cum știi precis ce vrea partenerul de la tine ca să-i poți oferi ceea ce are nevoie – nu ceea ce crezi tu că are nevoie? Cum reușești să fii sigur de toate astea, dincolo de orice îndoială? 

Asta e adevărata comunicare în relația de cuplu!

Unul dintre cele mai importante aspecte ale vieții de cuplu. 

Poate că este prea puțin spus “aspect”, întrucât sexul este un adevărat ingredient, fără de care nu avem relație de cuplu. 

Îți vorbesc despre sex mai clar și mai deschis decât ai auzit în orice curs de sexologie. Îți spune secrete, tehnici și metode prin care îți poți îmbunătăți viața sexuală din orice punct ești și până la 3000%.

Iar dacă ești în cuplu de ani buni deja, poate că te interesează cum să faci să fie sexul ca la început. Sau, dacă ești abia la începutul relației, cum să nu pierzi acea pasiune și să rămână vie pe toată durata relației.

Absența sexului sau a celorlalte ingrediente pot duce la crize. Chiar și îngrijirea absolută a tuturor aspectelor pe care le-am vorbit poate duce la crize. 

Crizele sunt momente sănătoase în relația de cuplu pe care partenerii nu reușesc să le vadă cu ochi buni pentru că nu știu să le folosească în favoarea lor. 

Ți-ai dori poate să nu vă mai certați niciodată, însă îți arăt pe bune cât de dăunător ar fi asta și cât de imposibil. 

În această lecție primești instrumente prin care, atunci când te cerți, să o faci în siguranță: să nu se piardă respectul dintre voi, să nu te temi că se poate întâmpla ceva rău, de nereparat, prin cuvintele sau comportamentele voastre în timp ce vă certați. 

Să nu existe nici 1% teamă de despărțire.

Folosește certurile pentru scopul lor real: apropierea și reapropierea voastră continuă, care este important să nu se oprească niciodată.

Ne este teamă de despărțire, însă despărțirile sunt parte din viața noastră. 

Uneori, este de preferat o despărțire sănătoasa, cu perspectiva unui nou început în care să ne regăsim fericirea și împlinirea în altă relație, decât o continuare a unei relații în care suntem 100% nefericiți, nu-i așa? 

Și chiar dacă ești rațional de acord cu mine, tot nu-ți dorești despărțirea… ceea ce este normal. Nu ne dorim durerea despărțirii și ne sperie un nou început, pentru că nu știm nimic despre el, nici nu ne garantează că nu ajungem în același loc. 

Fie că ai trecut deja printr-o despărțire, fie că ești sigur că nu ți se va întâmpla niciodată, acest video este o lecție plină de înțelepciune din care ai doar de câștigat.

CAPITOLUL V - MĂIESTRIA

“Ok, am urmărit cursul și am aplicat ce și cum. Am înțeles și am simțit lucruri pe care nu le-am înțeles și nu le-am mai trăit până acum. Asta e tot?” 

Nici pe departe! Măiestria îți va arată că de aici înainte orice este posibil, iar viața de cuplu este palpitantă ca un rollercoaster, plină de adrenalină și pasiune.

Poate că ai urmărit cursul când ești singur, să te asiguri că iți va fi bine în următoarea ta relație, că vei știi să o faci funcțională, iar pentru asta ai toata aprecierea mea. 

Asta mi-am dorit și eu și pentru asta m-am luptat ani întregi… Hai să vedem ce poți să faci înainte să intri într-o relație, ce opțiuni ai și cum poți să procedezi. 

Iar dacă ești deja într-o relație, poate găsești aici mici artificii care te pot ajuta să aduci fluturii de la început în prezent. Și nu doar într-o masura. Cu totul! 🙂

Începutul este atât de frumos și cu toții simțim asta doar când mergem cu gândul acolo. Ne sclipesc ochii și ne gândim cu nostalgie la început. 

Iar dacă ai urmărit acest curs în timpul relației, este cel mai profund lucru pe care l-ai făcut pentru relația ta, așa că meritați să vă bucurați împreună de un nou început. 

Știu, poate că partenerul tău a urmărit cursul odată cu tine, poate că l-a respins. Hai să vedem ce poți face în fiecare situație și să începi chiar de acum, de azi. Asta e prima zi din restul vieții tale, în care viața de cuplu devine o resursă infinită de energie și stare de bine.

Începutul diferă, totuși, de “parcurs”, iar ambele au nevoie de atenția și de îngrijirea noastră, întrucât nu trăim doar în “început”. Timpul trece, iar odată cu el, creștem și noi, iar relația se maturizează. 

Care sunt ingredientele pe care le poți adăuga “pe parcurs” și, odată ce te-ai obișnuit cu un nou stil de viața în relația de cuplu, la ce este important să fii atent ca să menții totul favorabil pentru tine și partener? 

Relație de cuplu, relație de cuplu, însă tu nu ești jumătate de cuplu, ci ești un om! 

Mi-au plăcut aceste cuvinte când le-am auzit acum mulți ani, dar le-am înțeles cu adevărat atunci când le-am trăit. 

Și nu le trăisem cel mai fericit, pentru că nu știam să acord importanță succesului personal, nici n-aveam habar ce înseamnă asta. 

În această lecție, îți voi spune nu doar cât de important este succesul și cum să ai grijă de el, ci care este și cum îți ajută atât energia proprie, cât și relația de cuplu. Calitatea vieții tale depinde de această lecție.

Prima roată pe care o întâlnești în acest Program este un instrument extraordinar prin care îți poți măsura calitatea vieții, dar și o serie de resurse prin care poți crește pe orice plan.

E simplu, intra în exercițiu, alege în ce direcție vrei să faci pași noi și să evoluezi (dacă nu știi, exercițiul te ajută oricum) și descoperă resursele prin care poți să faci să ți se-ntample! 

Ce? Orice îți dorești! Chiar orice? Give it a shot!

Trecutul are o mare putere asupra noastră, oricât am vrea să-l negăm. I-am dat timp, i-am dat emoții și trăiri, i-am dat energie. 

Uneori, suntem atât de supărați că nu vrem să-i mai alocam nimic, pentru că ne este teamă de suferința care a fost acolo. Suntem uneori chiar furioși pe acel timp, pe noi, pe alții… Dar nu putem ajunge la potențialul nostru fără să facem pace. 

Această lecție este cea mai blândă eliberare emoțională pe care o poți trăi, dar și cea mai adevărată și completă.

Ce-am văzut în casă când eram mici, ce-am trăit noi înșine când am crescut, ce-am văzut la alții și ne-a atins puternic – sunt lucruri care au activat în subliminalul nostru blocaje și traume. 

Ne trăim viața doar în pânza care s-a format, iar granițe s-au activat în interiorul nostru, neputând să fim cu adevărat liberi. Vestea bună este că aceste blocaje și traume se pot vindeca, iar pentru asta nu e nevoie de ani și ani de terapie… E nevoie de o călătorie tu cu tine.

CAPITOLUL VI - EXCELENȚA

Titlul spune tot, iar creativitatea mea și experiența pe care am acumulat-o în lucrul cu sute de cupluri deja, au construit o serie de exerciții care îți pot fi de folos, dacă în relația ta mai apare una, alta.. 

Momente critice există, dar o relație sănătoasă rezistă și trece prin ele. 

Rezistența la foc nu înseamnă că focul n-o să apară niciodată, ci că știi cum să-i faci față. Și reușești! Doar că, odată ce treci peste un astfel de moment, e important să continui…

Tot auzim “n-a prea pus suflet” sau “a pus prea mult suflet”… Ce înseamnă să pui suflet cu adevărat în relație? Și cât suflet e nevoie ca sa fie bine, din moment ce se poate “prea mult” sau “prea puțin”?

Suntem învățați și auzim mereu că pasiunea dispare, îndrăgosteala pleacă, iubirea nu ține mult, rămâne obișnuința și respectul. 

Astea sunt convingeri care nu fac decât să ne îndepărteze de o relație de cuplu sănătoasă, nicidecum să ne apropie de ea. Și-n orice moment te afli, te poți reîndrăgosti din nou și din nou… 

Un capitol premium care ar fi putut crea, în sine, un Program separat. 

Deși este un subiect tabu, care naște controverse infinite, în această lecție vorbesc despre viața sexuală mai deschis ca oricând, mai explicit și mai clar ca orice. (ating subiecte precum deficiențe în pat, tehnici de aprindere a pasiunii, precum și cum să te bucuri cu adevărat de sex). De ce? Pentru că sexul este vital unei relații de cuplu sănătoasă.

A doua roată pe care o găsești în acest Program, este un exercițiu care măsoară unde te afli în relația ta de cuplu și care îți oferă resurse cu ajutorul cărora să crești acolo unde lucrurile scârțâie.

Îl poți face oricând, însă de preferat este să reurmărești video-ul, nu să-l faci din amintiri.

CAPITOLUL VII - POTENȚIALUL

Probabil nu ai crezut că poți ajunge atât de departe în relația de cuplu, însă nu învățăm niciodată la școală sau în viață cât de puternici suntem, de fapt. 

Iar ÎMPREUNĂ suntem infinit mai puternici și merităm să ne bucurăm de asta, să avem o viață frumoasă și să trăim lucrul ăla atât de metaforic – fericirea.

Această lecție marchează finalul călătoriei noastre. Vei observa că ești un alt om, un alt tu în relația de cuplu. 

În final, vreau să-ți ofer mai multe recomandări, sfaturi și un mod prielnic prin care să rămânem în contact. 

Dacă ajungi până aici, înseamnă că relația ta de cuplu este foarte importantă pentru tine, iar eu vreau să-ți fiu alături pentru orice ar putea apărea pe parcurs în relația ta. 

Cine sunt eu să vin în fața ta cu un astfel de Program?

Sunt scriitor. 

Cand aveam 21 de ani, am cunoscut o femeie, pe A. 

Lucrurile nu au mers asa cum imi doream eu. 

Iubirea era atat de mare, insa educatia mea pe plan sentimental, emotional, relational – cum vrei tu – cam scartaiau. 

Mi-era greu sa ii spun ce simt, ce-mi doresc, ce ma doare… 

Faptul ca aveam 10 (aproape) pe linie in anii de scoala nu mi-a fost de folos cu corason-ul… 

A a plecat din viata mea. 

Apoi am inceput sa-i scriu o scrisoare. 

Iubirea mea era atat de mare, ca nu puteam sa ma mai opresc… 

I-am scris o scrisoare de dragoste de 200 de pagini. 

Apoi am publicat-o, ca pe o carte… Cea mai lunga scrisoare de dragoste din lume. 

Pentru prima oara in viata mea, spuneam ce simteam. In scris, asa cum ma pricepeam si eu. 

Am trait ceva dincolo de cuvinte.

Am devenit prea curios – obsedat de modul cum functionam ca oameni, ce putem sa facem concret si uman sa fim fericiti in cuplu. 

Mi-am dorit asta din tot sufletul. Mereu mi-am dorit, de mic copil. Povestile de dragoste din seriale mi-au hranit nevoia asta.

Am pornit intr-o cautare nebuna, curios de mecanismele emotionale, de cum functioneaza o relatie de cuplu sanatoasa. 

Timp de 9 ani, am studiat, am fost in programe de inteligenta emotionala, de formare in N-terapii si lucru cu oamenii,

apoi mii de ore de lucru (individual si in cuplu) cu sute de oameni. 

Acest Masterclass este rezultatul acestei cautari nebune.

O cautare plina de pasiune care m-a adus in punctul in care traiesc o relatie frumoasa cu o femeie pe care o iubesc nespus

si care ma face atat de fericit. Acum stiu, vad si cunosc ce inseamna o relatie sanatoasa, in care ma simt iubit si apreciat. 

Mi-am dorit atat de mult asta pentru mine si am vazut cat de apriga este ca dorinta pe intreg globul… 

Asa ca am pus intr-un serial video, sa-mi vezi chipul si sa-mi auzi vocea, toate descoperirile mele de pana acum, 

structurate atent, cu maxim de detalii si pe intelesul tuturor. 

Si ma bucura enorm sa raspandesc asta printre oameni… 🙂 

Un om normal, la fel ca tine.
N-a fost intenția mea să devin expert în relația de cuplu...

Sunt un bărbat care a trecut prin durere, suferință, teamă și eșec. Un bărbat căruia nu i s-a împărtășit iubirea și nu a avut curajul de la început să spună ce simte… 

Sunt Octavian Fînaru, iar în prezent sunt scriitor bestseller, coach relațional, regizor, actor și un bărbat fericit în relația lui de cuplu. 

De când eram mic, iubeam să mă uit la filme și seriale. Prima telenovelă care m-a prins total a fost Marimar, aveam 4 ani. 

În toți anii care au urmat, am avut “timpul” și contextul să mă îndrăgostesc de o relație de cuplu ca-n filme. Și să vreau una pentru mine. 

Partea proastă a fost că, odată cu adolescența, relațiile mele – fie nu reușeam să le încep, fie erau altfel decât în capul meu… Cert este că nu erau deloc cum îmi doream!

Voiam o poveste ca-n filme, dar trăiam în realitate… Simțeam suferință și stres, în loc de iubire și bucurii.

Povestea cu A a fost cea care m-a zguduit complet.
După atâta suferință, i-am scris Muzei mele o scrisoare de dragoste de 200 de pagini.

Am publicat o carte doar cu scrisoarea pentru ea, care a făcut înconjurul lumii. 

Asta m-a făcut să-mi schimb radical parcursul vieții. Am pornit într-o căutare nebună să înțeleg femeia și relația de cuplu. 

Hotărât să răscolesc planeta dacă e nevoie, pentru că era limpede – erau atâtea lucruri pe care nu le știam… Voiam și eu o femeie pe care să o iubesc și care să mă iubească, să ne simțim bine unul lângă celălalt. 

Dorința mea era uriașă, asta mi-a dat putere să mă transform. 

Am făcut zeci și zeci de cursuri, formări, terapie, și după ani de descoperiri și experiențe, am pus laolaltă ceva ce mi-aș fi dorit să am în adolescență, în anii de liceu…

Să am claritatea a ceea ce e ÎNTRE NOI.

Au trecut 10 ani de atunci și-am fost complet dedicat studiului relațiilor de cuplu. Mai mult ca sigur, dacă știam lucrurile astea înainte, povestea mea cu A s-ar fi desfășurat cu totul altfel…

Dar, această poveste a marcat începutul evoluției mele. 

Acum, susțin ședințe de coaching cu sute de cupluri în diferite situații. Am creat școli și programe prin care să ajut oamenii, să dau mai departe tot ce am învățat eu până acum. 

Lucrez îndeaproape cu persoane publice, persoane care au o experiență de viață extraordinară, care au descoperit ce e puterea și cum să-și transforme viața prin ea. 

Sunt oameni de la care cu toții avem ce învăța. 

Toată experiența mea din ultimii ani, toate cursurile și formările pe care le-am făcut, toate interviurile luate acestor oameni le-am concretizat într-un Program care te ajută să-ți fie MAI BINE în relația de cuplu.

0
ani de cercetare care continuă în domeniu
0
formări în relația de cuplu, coaching și terapie
0
ani de experiență în lucrul direct cu oamenii
0
luni de pregătire exclusiva pentru acest Masterclass
0 +
ședințe individuale de terapie
0 +
cupluri cu care am lucrat personal
0
de ani de pasiune în domeniul relațiilor de cuplu
0
de episoade, structurate în 7 capitole

<ÎNTRE NOI> este unul dintre cele mai complexe
Programe relaționale din România!

Iar după această călătorie de 39 de episoade, vei observa cum TU, partenerul tău și relația ta de cuplu vă veți schimba în bine.

*îți voi trimite detaliile pentru participarea gratuită la lansare, cadoul cu ocazia lansării și materiale exclusive pentru însănătoșirea relației tale de cuplu

Pentru cine este Programul ÎNTRE NOI?

Pentru tine!

Sau dacă ești în prag de divorț și vrei să vezi dacă mai aveți vreo șansă să salvați relația dintre voi…

ATUNCI PROGRAMUL ÎNTRE NOI ESTE PENTRU TINE!

*îți voi trimite detaliile pentru participarea gratuită la lansare, cadoul cu ocazia lansării și materiale exclusive pentru însănătoșirea relației tale de cuplu

Periodic aduc în fața ta oameni de la care ai ce învăța!

Persoane publice, persoane de referință în știința relațiilor de cuplu, oameni pe care îi asculți cu drag și de la care ai ce învăța! Pe acești oameni îi aduc în fața ta, sub formă de conferințe video, pe care le poți urmări direct în platformă.

Ți-ar plăcea să le auzi povestea, să le descoperi percepția despre succesul în viață, în carieră, în cuplu? Asta primești în pachetul Premium al Programului ÎNTRE NOI:
acces gratuit la orice conferință + bonusuri permanente!

*îți voi trimite detaliile pentru participarea gratuită la lansare, cadoul cu ocazia lansării și materiale exclusive pentru însănătoșirea relației tale de cuplu

Începe de AZI să-ți construiești relația pe care ți-o dorești cu partenerul sau cu partenera ta!

Ai o REDUCERE SPECIALĂ timp de 50 DE ZILE începănd cu apariția mea la CHEFI LA CUȚITE!

ÎNTRE NOI este unul dintre cele mai complexe programe din România. Ai posibilitatea să alegi unul dintre cele 3 pachete, în funcție de ceea ce-ți dorești să obții. 

 

 

Merită să faci pasul decisiv pentru relația ta?

*îți voi trimite detaliile pentru participarea gratuită la lansare, cadoul cu ocazia lansării și materiale exclusive pentru însănătoșirea relației tale de cuplu

Uite ce spun oamenii cu care am lucrat:

Tavi este un om al misterelor și al surprizelor, are imaginație nelimitată, este autentic și profesionist în tot ce face, este implicat și detașat în același timp, este un om care te inspiră.
Marius D.
Web developer
După ani în care am pierdut timp și bani la cursuri de seducție, am venit la Tavi și mi-a schimbat viața cu o singură întrebare. Acum am o femeie care e doar a mea și mă iubește!
Mircea D.
Funcționar public
Tavi e omul care te impactează pe viață! Experiențele trăite în timpul cursului sunt emoționale, viscerale, mentale, all in one. Nu vei mai fi la fel, am trăit cea mai tare experiență de până acum, nu dau detalii, nu am voie! :)) Vă las pe voi să descoperiți!
Alina A
Avocat
Încă mi se pare extraterestru ce face Tavi. Am mers prin viață fără să conteze ce simt și acum parcă trăiesc și eu o viață normală cu bărbată-miu. Atât de simplu…
Cristina A
Designer
M-am reîndrăgostit de soțul meu după 38 de ani de căsnicie. Am ajuns de la resemnare la pofta de a trăi.
Gina I.
Lucrator comercial
Recomand oricui să vină și să lucreze cu Tavi. Programele Academiei sunt magice. Eu sunt omul care nu crede nimic până nu vede, acum am văzut cu ochii mei rezultatele și cred orice!!!
Mariana D.
Administrator

Dar oare chiar merită acest Program?

Ia acum o
DECIZIE ASUMATĂ
și începe
cel mai complex PROGRAM DE
RELAȚII DE CUPLU!

*îți voi trimite detaliile pentru participarea gratuită la lansare, cadoul cu ocazia lansării și materiale exclusive pentru însănătoșirea relației tale de cuplu

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Alege pachetul pe care ți-l dorești, apoi vei fi redirecționat către pagina de check-out. Crează-ți contul tău (direct în platformă, aici vei accesa episoadele) apoi adaugă detaliile de plată și finalizează plata. 

Vei primi pe email confirmarea plății și factura. 

Instant, în momentul în care efectuezi plata. Odată ce s-a procesat plata, ai acces instant și pe viață la Programul ÎNTRE NOI și la beneficiile adiționale. 

 

 

Pachetele Standard și Premium au preț integral. Astfel, poți plăti doar integral. Pentru pachetul VIP se face update de la pachetul anterior, fie Standard sau Premium. 

Sunt 39 de episoade cu durată de timp diferită. Întregul Program însumează 10 ore de curs. 

Sigur! Programul poate fi urmărit pe orice device cu acces la internet! 

 

 

Da. Fișierele nu pot fi preîncărcate, ai nevoie de conexiune la internet ca să le urmărești. 

Materialele video nu se pot descărca și sunt protejate de dreptul de autor. Le poți urmări doar tu, din contul tău personal pe care îl vei avea deschis odată cu achiziționarea unui pachet. 

Ai suport în cadrul platformei pentru orice întrebare sau nelămurire. 🙂 

Sigur, planul VIP îți oferă posibilitatea unui dialog confidențial cu Tavi direct în platformă. Poți face upgrade la planul VIP din contul tău Standard sau Premium.

*îți voi trimite detaliile pentru participarea gratuită la lansare, cadoul cu ocazia lansării și materiale exclusive pentru însănătoșirea relației tale de cuplu

CE PRIMESC?

Ediția Standard

Serialul de 39 de episoade care-ți servește drept manual, pentru însănătoșirea paradigmei relației de cuplu: cunoști de la zero un mod sănătos de a trăi în cuplu și-ți însușești convingeri și abilități noi. 

Jurnalul intim de lucru îți servește pentru a ține evidența descoperirilor interioare și a parcurge în mod conștient drumul personal către relația de cuplu pe care ți-o dorești

Exerciții individuale prin care-ți însușești abilități vitale relaționării sănătoase. Ghidate în mod direct de Octavian, ele sunt esențiale pentru a atinge rezultatul dorit. 

Experiența NOUA EDUCAȚIE este o călătorie interactivă de 1 oră și 45 de minute cu Octavian, 1:1, menită să-ți dezvolte inteligența emoțională necesară tuturor relațiilor în viața ta.

Ești parte dintr-o comunitate de oameni cu preocupări și valori comune, în care te regăsești și din experiențele cărora poți beneficia în mod direct. 

Ocazional, Octavian împărtășește din noile lui descoperiri, materiale și documentare, workshop-uri în domeniul relației de cuplu, pe care ți le pune integral și gratuit la dispoziție.

Ediția Premium

Tot ce e mai sus, plus:

Lucrezi în ședințe individuale și de grup direct cu Octavian pe întregul parcurs al programului

Săptămânal, ai acces la un live ținut de Octavian pe o temă relevantă în domeniul relației de cuplu, unde poți interveni (direct sau anonim) cu întrebări și situații concrete

Cadou din partea lui Octavian – cartea A + scrisoare în plic cu sigiliu cu ceară, cartonașe cu coduri QR către pagini secrete din librăria lui = povestea care a declanșat programul ÎNTRE NOI

Curs video + Q&A direct cu Octavian pentru a avea relații sănătoase în toate domeniile, personale și profesionale, cu toți oamenii care apar în viața ta. Un bonus de lux pentru o viață sănătoasă.

Meditații terapeutice ținute de Octavian, pentru recalibrarea energiilor feminină și masculină, vitale în relaționarea sănătoasă în cuplu.

Curs video + Q&A direct cu Octavian pentru a avea relații sănătoase în toate domeniile, personale și profesionale, cu toți oamenii care apar în viața ta. Un bonus de lux pentru o viață sănătoasă.

Apasă pe fiecare beneficiu pentru detalii

Sunt alături de tine pe tot parcursul programului, de la urmărirea episoadelor până la exercițiile auxiliare, ca schimbarea să se producă. Avem Live-uri săptămânale în care te ghidez și-ți ofer sprijin și ești in dialog constant direct cu mine.
Octavian Fînaru
creatorul programului Între noi

LANSAREA OFICIALĂ

11.11.2023 - ora 11:11

zile
ore
minute
secunde

*îți voi trimite detaliile pentru participarea gratuită la lansare, cadoul cu ocazia lansării și materiale exclusive pentru însănătoșirea relației tale de cuplu

Vrei acces anticipat? Hai să vorbim!

STANDARD

 • Curs Complet de 39 episoade
 • Caiet de Lucru
 • Pachetul Noua Educatie
 • Acces la Bonusuri Sezoniere
 • Acces in grupul privat de
  Facebook
1249 LEI

 

479 LEI

PREMIUM

 • Curs Complet de 39 episoade
 • Caiet de Lucru
 • Pachetul Noua Educatie
 • Acces la Bonusuri Sezoniere
 • Acces in grupul privat de Facebook
 • Pachetul “A”
 • Acces Gratuit la Q&A
 • Cadou de Crăciun – livrat la tine acasă – valoare 50 euro
1499 LEI

 

679 LEI

VIP

 • Curs Complet de 39 episoade
 • Caiet de Lucru
 • Pachetul Noua Educatie
 • Acces la Bonusuri Sezoniere
 • Acces in grupul privat de Facebook
 • Pachetul “A”
 • Acces Gratuit la Q&A
 • Cadou de Crăciun – livrat la tine acasă – valoare 50 euro
 • Chat direct cu Tavi în platformă
 • Tabăra Cuplurilor – Retreat all inclusive de 7 zile

Te invit să lucrăm împreună! 

Aplică pentru o întâlnire online, 1:1 pe Zoom, direct cu mine personal. 

În această discuție, vom vorbi despre contextul în care te afli în acest moment raportat atât la relația ta de cuplu, cât și la viața ta în general – și vom vedea cum te pot ajuta să-ți însănătoșești sistemul emoțional ca să ai viața și relația pe care ți le dorești. 

Te rog să urmărești video-ul de mai sus și să aplici pentru sesiunea de consultanță gratuită doar dacă simți că ți se potrivește.