Librăria Octavian Fînaru

A

După o despărțire dureroasă, el se retrage în liniștea mării și începe scrisoarea pentru ea. De-a lungul unui an și jumătate, retrăiește cu emoție povestea lor în căutarea păcii interioare. A este ea. Iar aceasta este scrisoarea de 200 de pagini trimisă ei. 

Ariana

Te-ai simțit vreodată în cădere liberă? Fără nimeni care să te prindă… Să primești, fără niciun detaliu, o invitație care te aruncă într-o poveste ca-n filme. Și brusc să-ți curgă prin vene adrenalina, suspansul. La fiecare pas, crește confuzia. Se nasc curiozități. Întrebări pe care nu ți le-ai pus vreodată capătă răspunsuri. Iar tu ești nevoit să faci o alegere. Pentru toată viața. Cât de departe ai merge? 

Cartea care îți dă curaj

Bebe COTIMANIS, Mihai MORAR, Dan BITTMAN, Maia MORGENSTERN, Răzvan BĂNICĂ, Dan NEGRU, Ștefana SAMFIRA, Andreea MARIN, Sabina BRÂNDUȘE, Mihaela TATU, Nicolle GHEORGHIU, Andrei ARADITS, Ioana GINGHINĂ, PEPE, Gabriel COTABIȚĂ și mulți alții îi împărtășesc lui Octavian din experiențele lor. Totul pentru a ajunge la sufletele oamenilor prin diverse filtre. Cu un singur rezultat: trezirea curajului din interiorul nostru. 

În inima scenaristului

Într-o lume în care doar scriitorii au acces, relația cu personajele stă la baza a orice – de la spunerea unei povești până la traiul vieții de zi cu zi. Octavian Fînaru explorează inima sa povestindu-ne despre ceea ce presupune lucrul la o carte, când responsabilitatea creării, nuanțării și conlucrării cu personajele interferează cu propriile lui nevoi în a scrie. 

Grigore

Fericirea este doar un cuvânt gol atunci când pierzi persoana iubită. Iar Octavian l-a trecut pe protagonistul lui, Ștefan Sava, prin toate stările posibile. Atunci când totul pare pierdut, dar și când are toate motivele să lupte, Ștefan ne arată cum reacționăm fiecare dintre noi în aspecte banale ale vieții, având ocazia să ne observăm pe noi înșine. Apoi să alegem cine ne dorim să fim… 

Ai primit scrisoarea pe email!