Cum să-ți vindeci sistemul emoțional scriind cartea care-ți transformă PASIUNEA într-o afacere profitabilă în mai puțin de 8 luni?

Webinarul are loc:

zile
ore
min
sec

Cum să te vindeci de trecut scriind cartea care-ți transformă pasiunea într-o afacere profitabilă în mai puțin de 8 luni?

Webinarul are loc:

Luni, 27 martie 2023

Ora 19:00

Octavian Fînaru,
scriitor bestseller

zile
ore
min
sec

Webinar LIVE

Participă la webinar și:

medalion.001

După plecarea lui A. din viața mea, suferința m-a aruncat în paginile cărții. Am trăit la cel mai înalt nivel ceea ce înseamnă terapia prin scris. Eram deja scriitor. A m-a făcut și bestseller. 

Doar că lucrurile abia începuseră. Expertiza mea în domeniul relației de cuplu este susținută de propria mea poveste, de punctul unde eram și de cel în care am ajuns. Pentru că am suferit atât de mult încât am ajuns expert în relația de cuplu. 

Iar cartea A – pentru femeia A – stă la baza activității mele. Fiind vulnerabil și arătându-mă întru totul m-a făcut puternic cu adevărat. Iar oamenii simt că îi înțeleg atunci când vin spre mine. 

Sunt Octavian Fînaru, scriitor și expert în relația de cuplu. Misiunea mea este să ghidez cât mai mulți români să scrie cartea care-i impune ca Lideri de piață în nișa lor, folosind-o atât pentru vindecare emoțională, cât și pentru 

Octavian Fînaru

Participă LIVE la webinar
și află cum poți să scrii cartea care-ți însănătoșește viața, cariera și relațiile!

zile
ore
min
sec